Voor wie het origineel wil

Boffi

Nieuws

Een selectie van nieuws uit de wereld van Dis Studio

Untitled 2.png

Luxe for Life - Vogue

Gepubliceerd in het januari/februari nummer van Vogue Australië.


Untitled.png (1)

EH&I Paviljoen 2016

Een waar Italiaans feestje, dat was het EH&I Paviljoen op de vt wonen&design beurs 2016. Blik met ons terug op succesvolle dagen.


Untitled.png

EH&I Paviljoen

Het EH&I Paviljoen was aanwezig bij het leukste woonevent van het jaar plaats: de vt wonen & design beurs.


Advertentie-DisStudio.jpg

De wereld van Dis Studio

Interieurarchitectuur en Italiaanse keukens, badkamers en meubels van wereldklasse


boffi-studio-rotterdam-gevel.jpg

Boffi Studio Rotterdam is geopend

Na alle voorbereidingen was het vorige week vrijdag dan zover, de opening van onze nieuwe winkel: Boffi Studio Rotterdam.


Salone-Internazione-del-Mobile-2016.jpg

Salone Internazione del Mobile 2016

Salone Internazione del Mobile 2016Travelling through the world crossways, searching for its more poetic and unexpected aspects, is something that shines through in the new Living Divani collection.

 


Dis-Studio-Paola-Lanti-move.jpg

Dis Studio loves Paola Lenti

Italiaanse fabrikant Paola Lenti wint de German Design Award 2016 in de categorie Excellent Product voor 2 ontwerpen; de zonnebank Rams en de Move bank. De bekroning is voornamelijk te danken aan de essentiële ontwerpen en de flexibiliteit in het gebruik. Dis Studio informeert u graag over de vele mogelijkheden.


Dis-Studio-Social-Media.png

Dis Studio Amsterdam op Social Media

Op de website van Dis Studio kunt u online met ons kennis maken. Wij willen u hier inspireren met het Dis Look Book en presenteren daarnaast met trots onze projecten. Graag betrekken wij u meer in de wereld van Dis Studio’s unieke combinatie van interieur en architectuur door ons nieuws met u te delen. Bekijk onze website en volg ons op Social Media.


Dis-Studio-Fitzgerald.jpg

Dis Studio’s ontwerp voor Fitzgerald heeft internationale allure

Het interieurontwerp en de architectonische indeling van Restaurant Fitzgerald in Rotterdam zijn compleet van de hand van Dis Studio. De stijl is een beetje ‘Mad Men meets Rotterdam’ oftewel: 'huiselijk zakelijk'. Vintage klassiekers gecombineerd met op maat gemaakt modern design vormen een warme setting.